R.V.Vlieland

 

Wil je lid worden?

 

Voordat je het inschrijfformulier invult voor het lidmaatschap van R.V. Vlieland willen wij je vragen het volgende door te lezen.

Ruitervereniging Vlieland is een actieve vereniging en heeft als thuisbasis Manege de Seeruyter.

De ruitervereniging is opgericht op 1 januari 2015 en heeft tot doel:

 

Het behartigen van de paardensport in verenigingsverband op manege de Seeruyter.

  • De paardensport op Vlieland op een hoger peil brengen.

  • Een bijdrage te leveren aan de actieve en passieve recreatie.

  • Het bevorderen van een goede relatie tussen mens en paard.

De ruitervereniging verzorgt regelmatig evenementen voor de leden (dressuurwedstrijden, buitenritten, workshops, ect.), die ook toegankelijk zijn voor niet-leden, uiteraard tegen een meer prijs.

Hoewel in principe alle klanten van manege de Seeruyter (onder voorwaarden) kunnen deelnemen aan evenementen die door de ruitervereniging georganiseerd worden, is het (financieel) aantrekkelijk lid te worden van de ruitervereniging:

  • Leden kunnen tegen gereduceerd tarief deelnemen aan de door de ruitervereniging georganiseerde evenementen.

  • Leden van buitenaf ontvangen in de laag seizoen periode, november tot en met maart m.u.v. de vakanties op vertoon van de ledenpas, 15%korting op de ritprijs.

  • Leden hebben voorrang op de niet-leden bij diverse evenementen waarbij een maximum aan het aantal deelnemers is gesteld.

De contributie is vastgesteld op €25,- per persoon per jaar waarbij de uitzondering geldt dat wanneer meerdere leden binnen hetzelfde gezin lid worden elk extra lid slechts €10,- betaalt. Je ontvangt na inschrijving een factuur en na betaling ontvang je de lidmaatschapspas.